Facilitare de echipă

Angajamentul individual în procesul de muncă în echipă – aceasta este soluția pentru a lucra performant alături de ceilalți.

Eficacitatea unei echipe poate fi privită din două puncte de vedere diferite. Pe de o parte ca membrii echipei să funcționeze corect și coerent împreună. Pe de altă parte, ca echipa să elimine posibilele interferențe pentru a avea cale liberă către rezultate.

Procesul facilitării de echipă vizează creșterea individuală a membrilor echipei și depășirea standardelor actuale de performanță.

Rolul facilitatorului este să ghideze procesul de grup către obiectivele agreate, într-un mod în care să ofere un echilibru între atingerea rezultatelor, dezvoltarea individuală și crearea unui cadru de interacțiune și lucru. Astfel se încurajează participarea, asumarea individuală și creativitatea.

Dintre rezultatele facilitării de echipă:

Eliminarea completă a feedbackului compensatoriu;
Creșterea vitezei de implementare a soluțiilor prin controlarea ritmului activităților actuale, pentru a permite tuturor elementelor sistemice și interdependețelor să apară;
Schimbarea unor tipare comportamentale, de comunicare și de relație care vor aduce îmbunătățiri majore și de durată în cadrul organizației;
Gestionare optimă a tuturor situațiilor și interacțiunilor care pot apărea atât în cadrul unei echipe cât și într-o organizație.

Spune-ne mai multe despre echipa ta în formularul de mai jos și vom stabili împreună care e soluția optimă pentru a atinge performanța!

Contact

Formular Contact

Nume*

Prenume*

Telefon*

Email*

Compania*

Functia*

Website*

Mesaj

Vreau sa fiu contactat pentru

Sunt de accord cu termenii si conditiile acestui site.