Executive Coaching – The missing link between hard work and high performance

Din păcate numărul limitat de locuri ne-a impus un număr de participanţi. Din acest motiv am hotărât să organizăm pe data de 15 noiembrie, la sediul firmei RoCoach, un eveniment ce dezbate aceeaşi temă pentru a primii toți oamenii de afaceri dornici de schimbare.

Programul de Executive Coaching a fost dezvoltat pentru  a veni în ajutorul executivilor de top care vor să evolueze profesional. Balanța între muncă și performanță face diferența atunci când vine vorba despre succes în mediul de business din Romania.

Prin şedinţele individuale de coaching, personalizate pe nevoile clientului, RoCoach a ajutat în dezvoltarea a peste 1000 de executivi să depășească cu succes provocările profesionale. Din acest motiv RoCoach, alături de Mihai Stanescu, au plăcerea de a vă invita la un seminar deschis despre Executive Coaching, unde se va discuta despre beneficiile acestui program.

Evenimentul va avea loc la Qreator by IQOS, pe data de  26 octombrie 2017.    sediul firmei RoCoach, pe 15 noiembrie 2017 

Într-un cerc restrâns, acest seminar caută să aducă în aceeaşi încăpere oameni de business ce doresc să atingă următorul nivel profesional.

Dacă ești manager sau executiv  în mediul corporate și eşti pregătit pentru următorul pas în cariera ta, înscrie-te acum!

Evenimentul este free admission așa că există un număr limitat de locuri. Grăbește-te!

Vrei să evoluezi profesional?

Participă la acest eveniment free admission!