Executive Coaching

Coachingul Executiv este in prezent elementul principal ce asigura succesul majoritatii companiilor si al persoanelor care isi iau angajamentul de a-si construi competentele de leadership. Coachingul Executiv va ofera suportul necesar in a va crea viata pe care o doriti, atat pe plan personal cat si profesional, ajutandu-va practic sa obtineti rezultatele dorite din orice situatie.

Ne vom intalni pentru a:

•    va ajuta sa intelegeti mai bine cum sa va imbunatatiti performantele personale si sa ajungeti la un nivel avansat de maturizare emotionala;
•    dezvolta impreuna un plan individual de aliniere a valorilor personale cu valorile de conduită în business;
•    perfectiona competenta dumneavoastra de leadership in cadrul organizatiei si in raporturile cu partenerii, colegii si subordonatii;
•    rezolva probleme personale si profesionale ce au influentat performantele dumneavoastra la locul de munca si in general, sau obiectivele organizationale;
•    dezvolta impreuna intelegerea teoriilor si modelelor ce se afla in spatele realizarii unui succes in timp real si modalitatea de a le utiliza.

Champion, Coach, Manager

Procesul de Coaching

O intalnire initiala pentru a adresa intrebari, a va exprima ingrijorarile, pentru a clarifica desfasurarea procesului de coaching si a stabili planul de dezvoltare.

Sesiuni de coaching lunare cu scopul de a aborda problemele organizationale zilnice, de a dezvolta o viziune si de a o mentine pe termen lung, de a dezvolta principii/reguli de baza pentru angajamente sau planuri de actiune.

Evaluarea procesului si a planului de actiune dezvoltat pentru a continua cresterea personala. Sarbatorirea rezultatelor obtinute.
Mai mult decat atat, drept bonus, se vor oferi 4 discutii telefonice care pot fi utilizate intre sedintele lunare agreate in momentul in care acestea vor fi necesare. Aceste discutii sunt considerate o investitie din partea noastra si nu implica alte costuri suplimentare.

Lista oportunitatilor de coaching

Oportunitati Beneficii
Simti ca muncesti in zadar Coaching-ul ofera claritate si incredere
Esti obosit sa mai continui singur Coaching-ul ofera mentorat si suport din partea comunitatii
Esti pasionat de ceea ce faci, dar... Coaching-ul elimina interferentele
Sentimentul de rollercoaster te descurajeaza Coaching-ul ofera consistenta si securitate
Ai nevoie de o schimbare... Coaching-ul te ajuta sa iti schimbi perspectiva de analiza si sa gasesti raspunsurile pe care le cauti.
Vrei mai mult de la viata personala si profesionala Coaching-ul ofera oportunitatea de a-ti castiga libertatea in viata personala si de business prin rezultate excelente

Afla mai multe detalii