Mihai Stanescu

„Nimeni nu a fost schimbat de ceea ce am spus eu. Toti s-au transformat datorita a ceea ce au inteles ei.”

Mihai Stanescu este psiholog si antropolog, activand drept coach si consultant din anul 2000. Din 2003 este fondatorul firmei RoCoach, in cadrul careia ofera servicii de coaching si mentoring oamenilor de afaceri si managerilor din organizatiile autohtone si internationale.

 Mihai are formari in:

  • Coaching & Mentoring
  • Analiza Tranzactionala
  • Modelul GROW
  • Modelul Hudson
  • Inteligenta emotionala
  • Spiral Dynamics model
  • Team Management System model
  • Systemic Dynamics in Management
  • Process Communication Management
Mihai Stanescu

In ultimii 16 ani Mihai Stanescu a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), in total avand practicat peste 10.000 de ore de coaching executiv.

In 2007 si 2013 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, ca recunoastere atat a contributiei sale in cresterea notorietatii coaching-ului in Romania, cat si a rezultatelor activitatii de coaching.

RoCoach

De la infiintare, RoCoach este promotorul Coaching-ului in Romania, oferind exclusiv servicii integrate de Coaching. Viziunea RoCoach este de a fi centrul dezvoltarii Coaching-ului in Romania si in zona de sud-est a Europei. Pentru aceasta, ne dedicam clientilor si partenerilor nostri prin oferirea de servicii la cele mai inalte standarde profesionale.

Proiectele de coaching pe care le-am dezvoltat si implementat se concentreaza pe:

Acompanierea liderilor

Acompanierea liderilor de business în schimbarea mentalităţilor şi a structurilor învechite

Facilitarea accesului

Facilitarea accesului companiilor-client la nivele superioare de business: strategii noi, securizarea investitiilor in dezvoltare, cresterea cifrei de afaceri, implementarea de noi produse si servicii

Schimbarea de cultura

Schimbarea de cultura organizationala: comportamente, relatii, tipuri de interactiuni intre persoanele-cheie din companii

Acompanierea echipelor

Acompanierea echipelor in generarea si implementarea de viziuni noi si in gasirea de noi nise de dezvoltare

Trasformarea modelelor

Trasformarea modelelor de afaceri ale antreprenorilor catre atingerea succesului in business

Dezvoltarea capacitatilor

Dezvoltarea capacitatilor de management operational, tactic si strategic

Sprijinim proiectele

World Wide Fund

World Wide Fund

World Wide Fund for Nature este o organizație non-guvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

logo-playouth

PlaYouth

Construieste o comunitate sanatoasa care incurajeaza cresterea armonioasa si formarea echilibrata a copiilor si a relatiei lor cu parintii. Doresc sa schimbe modul in care copiii isi descopera pasiunile, interactioneaza intre ei si invata lucruri noi.

logo-RExS

Romanian Executive Summit

Romanian Executive Summit este un nou concept de coaching pentru lideri ce aduce, într-un cadru inedit, manageri de nivel mediu și înalt.

PrBarAcademy Logo

PRBARAcademy

Misiunea PRBAR Academy este de a ridica nivelul de educatie financiara atat in piata de asigurari cat si in randul populatiei, acestea reprezentand si cele doua directii principale de actiune