Mihai Stănescu

„Nimeni nu a fost schimbat de ceea ce am spus eu. Toți s-au transformat datorită a ceea ce au ințeles ei.”

Mihai Stanescu este psiholog și antropolog, activând drept coach și consultant din anul 2000. Din 2003 este fondatorul firmei RoCoach, în cadrul căreia oferă servicii de coaching și mentoring oamenilor de afaceri și managerilor din organizațiile autohtone și internaționale.

 Mihai are formari în:

  • Coaching & Mentoring
  • Analiză Tranzactională
  • Modelul GROW
  • Modelul Hudson
  • Inteligență emoțională
  • Spiral Dynamics model
  • Team Management System model
  • Systemic Dynamics în Management
  • Process Communication Management
Mihai Stanescu

În ultimii 16 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicat peste 10.000 de ore de coaching executiv.

In 2007 și 2013 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, ca recunoastere atat a contribuției sale în creșterea notorietății coaching-ului în România, cât și a rezultatelor activității de coaching.

RoCoach

De la înființare, RoCoach este promotorul Coaching-ului în România, oferind exclusiv servicii integrate de Coaching. Viziunea RoCoach este de a fi centrul dezvoltării Coaching-ului în Romania și în zona de sud-est a Europei. Pentru aceasta, ne dedicăm clienților și partenerilor noștri prin oferirea de servicii la standarde premium.

Proiectele de coaching pe care le-am dezvoltat si implementat se concentreaza pe:

Acompanierea liderilor

Acompanierea liderilor de business în schimbarea mentalităţilor şi a structurilor învechite

Facilitarea accesului

Facilitarea accesului companiilor-client la nivele superioare de business: strategii noi, securizarea investitiilor in dezvoltare, cresterea cifrei de afaceri, implementarea de noi produse si servicii

Schimbarea de cultura

Schimbarea de cultura organizationala: comportamente, relatii, tipuri de interactiuni intre persoanele-cheie din companii

Acompanierea echipelor

Acompanierea echipelor in generarea si implementarea de viziuni noi si in gasirea de noi nise de dezvoltare

Trasformarea modelelor

Trasformarea modelelor de afaceri ale antreprenorilor catre atingerea succesului in business

Dezvoltarea capacitatilor

Dezvoltarea capacitatilor de management operational, tactic si strategic

Sprijinim proiectele

World Wide Fund

World Wide Fund

World Wide Fund for Nature este o organizație non-guvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

logo-playouth

PlaYouth

Construieste o comunitate sanatoasa care incurajeaza cresterea armonioasa si formarea echilibrata a copiilor si a relatiei lor cu parintii. Doresc sa schimbe modul in care copiii isi descopera pasiunile, interactioneaza intre ei si invata lucruri noi.

logo-RExS

Romanian Executive Summit

Romanian Executive Summit este un nou concept de coaching pentru lideri ce aduce, într-un cadru inedit, manageri de nivel mediu și înalt.

PrBarAcademy Logo

PRBARAcademy

Misiunea PRBAR Academy este de a ridica nivelul de educatie financiara atat in piata de asigurari cat si in randul populatiei, acestea reprezentand si cele doua directii principale de actiune